Calculemus!

Let us calculate.

Saturday Links: 9-6-2008

leave a comment »

Ediție nostalgică, pentru că cei de la Cotidianul mi-au adus aminte de studenţie: „Costurile studenţiei româneşti” (Ioana Calen, 9/4):

Viaţa de cămin. Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă, căminul este o perioadă pe care puţini o vor uita. „Mizerie, băute, mers la duş cu ţeava… La duş sunt nişte ţevi curbate care ar fi trebuit să aibă pâlnia aia. Multe ţevi erau însă rupte şi studenţii veneau cu o bucată de ţeavă să o bage acolo să se spele”, spune Sorin Tofan, student la Facultatea de Filozofie, despre experienţa lui cu căminele din Grozăveşti. „Cel mai tare m-au enervat la început colegii mei de cameră, Hau şi Mizdan, care fumau în cameră şi îi uram foarte tare, până au descoperit că pot fuma în cameră la Grasu’. Ăla avea o pungă de chiştoace şi jucau toată ziua Counter Strike sau ceva. În căminele de automatişti nu prea sunt scandaluri, că ăştia stau toată ziua la calculator. Gălăgie mai mare era în P17, de exemplu. Când cădea curentul ieşeam toţi pe geam şi ăia de la P17 strigau în cor «M…e P16» şi noi le răspundeam la fel“, îşi aminteşte George Coman, proaspăt absolvent de Automatică şi veteran în P16.

Nu s-au schimbat prea multe…

Pentru toţi cei care mă cunosc şi-aduc aminte cum eram noi studenţi în Iaşi acum prea mulţi ani, Steve Chick a făcut un reportaj cu cei de la Metallica pentru The Guardian (9-5), care vor scoate în curând un album nou, după cum ştie toată lumea, etc. (St Anger n-a fost fain). Şi din The Observer, Ajesh Patalay a făcut o listă cu bijuterii găsite pe YouTube. Noi n-aveam YouTube, da’ aveam HDDurile burduşite cu tot felul de chestii de faceam cam aşa pe la chefuri:

Reclame

Written by Stefan Ionescu

septembrie 6, 2008 la 8:00 am

Publicat în Saturday Links

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: