Calculemus!

Let us calculate.

‘Temple Grandin’ @ DaKINO

leave a comment »

Prin amabilitatea HBO Romania, DaKINO anunta proiectia speciala a Temple Grandin, biopic cu 15 nominalizari la Premiile Emmy si castigator a 5 din acestea, printre care pentru Cel mai bun film produs pentru televiune in 2010 si Cea mai buna actrita in rol principal intr-o miniserie – Claire Danes.

Bazat pe biografia lui Temple Grandin (Claire Danes), filmul prezinta etapa de diagnosticare, dezvoltarea acesteia in anii de scoala, precum si etapa transformarii sale intr-o femeie cu o sensibilitate innascuta si o intelegere perfecta a comportamentului animal.
Temple Grandin a fost diagnosticata cu autism in anul 1950, la varsta de 3 ani. In 2010, ea este profesor la Universitatea Colorado, are un doctorat in Animal Science si este o activista convinsa a drepturilor persoanelor cu autism.
Proiectia Temple Grandin la DaKINO 20 sprijina campania de strangere de fonduri demarata de catre Autism Romania (www.autismromania.ro), pentru deschiderea primului centru multifunctional pentru tineri si tineri adulti cu autism, informeaza organizatorii.

[preluare Hotnews]

Written by George

noiembrie 9, 2010 la 2:59 pm

Publicat în RO

Lasă un comentariu